Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buszbérlés - Zala megye képes leírás - Buszbérlés.tlap.hu
részletek »

Buszbérlés - Zala megye - Buszbérlés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buszberles.tlap.hu » Buszbérlés - Zala megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Janoplan Személyszállítás-Buszbérlés

Janoplan Személyszállítás-Buszbérlés

Társaságunk nemzetközi és belföldi, családi jellegű személyszállító vállakozás. Cégünk profilja belföldi és nemzetközi személyszállítás, iskolai kirándulások lebonyolítása. Megrendelőinknek biztosítjuk a kényelmet, magas szintű felkészültséget és a biztonságot az utazásban. Bővebb információért kérjük, látogasson el honlapunkra. www.janoplan.hu

Sponzor Tours

Sponzor Tours

A Sponzor Tours Utazási Iroda 1994-ben alakult. Irodánk fő profilja az ügynöki tevékenység, de utazásszervezői tevékenységet is folytat. A jelentős magyar és külföldi utazásszervezők ajánlatait megtalálja irodánkban. Irodánk 2003-ban csatlakozott a TUI Utazási Központok hálózatához. A TUI, Terra, Gulet és Magic Life utakat közvetlenül, online számítógépes helyfoglalási rendszer segítségével értékesítjük, így utasainknak mindig gyors és pontos információval tudunk szolgálni. A magyar indulású TUI és Magic Life utazások mellett az ausztriai indulású ajánlatokat is megtalálja irodánkban.

MB Balaton

MB Balaton

Autóbuszaink a nemzetközi elvárásoknak maximálisan megfelelnek, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. Mindegyikük légkondicionált, videóval, toalettel felszerelt, kiváló esztétikai állapotú. Cégünk elsődleges feladatának tartja a minőségi szolgáltatás fenntartása és fejlesztése érdekében az autóbuszok folyamatos cseréjét újabb és fiatalabb típusokra.

Keszthely Tourist

Keszthely Tourist

A cég 1989-ben alakult, 1994-ig több tulajdonossal működött, 1994-től a jelenlegi ügyvezető tulajdonában áll. Tizenöt év után a Balaton északi partjának legtöbb településén és a környező gyógyfürdővárosokban ma már összesen 10 utazási irodát működtet 20 állandó és további 50 szezonálisan foglalkoztatott munkatárssal. Az irodahálózatot a keszthelyi székhelyű főiroda irányítja. A keszthelyi, hévízi és zalakarosi irodák egész évben, a Balaton északi partján lévő irodák szezonális nyitvatartással működnek. A cég 1989-ben alakult, 1994-ig több tulajdonossal működött, 1994-től a jelenlegi ügyvezető tulajdonában áll. Tizenöt év után a Balaton északi partjának legtöbb településén és a környező gyógyfürdővárosokban ma már összesen 10 utazási irodát működtet 20 állandó és további 50 szezonálisan foglalkoztatott munkatárssal. Az irodahálózatot a keszthelyi székhelyű főiroda irányítja. A keszthelyi, hévízi és zalakarosi irodák egész évben, a Balaton északi partján lévő irodák szezonális nyitvatartással működnek.

Jozefa

Jozefa

A jelenlegi szervezetben egyéni cégből átalakulással jött létre a Jozefa Kft keretében működő Jozefa Utazási Iroda 1997-ben, keszthelyi székhellyel és hévizi fiókirodával. Regisztrációs száma 1703/1998. Tevékenységi körünk: belföldi országjáró és városnéző utak szervezése és lebonyolítása az itt üdülő, itt élő külföldi és belföldi vendégek részére. Kisebb létszámú csoportok, munkahelyi kollektívák, sportegyesületek, családi rendezvények részére ajánljuk kisbuszainkat.

BusExpress

BusExpress

A BusExpress elsősorban Budapest és Bécs reptereiről, vonatállomásairól, hoteleiből illetve bármilyen címről végez transfert, személyszállítást. Ezeknek a helyszíneknek kiemelt úti céljai között a Balaton (Siófok, Balatonlelle, Keszthely, Balatonfüred, Tihany, Badacsony...) és környéke (pl. Hévíz, Zalakaros, Alsópáhok, Tapolca, Sümeg...) szerepel. Ezek mellett természetesen igény szerint más megrendeléseket is teljesítünk, mint például egyéb repterekről (Sármellék, Graz, Pozsony, Zágráb...) a Nyugat-Dunántúli településekre (pl. Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Győr...) irányuló foglalásokat.

Tuti menü