Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buszbérlés - Veszprém megye képes leírás - Buszbérlés.tlap.hu
részletek »

Buszbérlés - Veszprém megye - Buszbérlés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buszberles.tlap.hu » Buszbérlés - Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 3 db
Busz21

Busz21

Személyszállító vállalkozásunk 2002. óta vállal belföldi és nemzetközi minibuszos személyszállítást. Jelenleg egy 21+1 személyes, tágas belső terű, légkondicionált Iveco típusú autóbusszal teljesítünk megrendeléseket, amely kényelmes, dönthető ülésekkel, DVD-lejátszóval, LCD TV-vel, GPS navigációs rendszerrel és mikrofonnal van felszerelve.

Végh Busz

Végh Busz

1994-ben kezdtünk személyszállítással foglalkozni. Jelenleg is az autóbuszok bérbeadása a meghatározó tevékenységünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk megrendelőink igényeiknek, elvárásaiknak. A bel- és külföldi turizmussal, idegenforgalommal kapcsolatos minden utazási igényt teljesíteni tudunk. Autóbuszaink rendszeresen karbantartottak, minden ma elvárható kényelmi berendezéssel felszereltek. Az autóbuszok karbantartását szemlerendszer alapján a székesfehérvári Alba volán, és a várpalotai Bosch autószerviz műhelyeiben végezzük.

Calippo

Calippo

A Calippo Szállítmányozási és Szolgáltató Kft ezennel megkülönböztetett tisztelettel köszönti minden törzs- és leendő utasát. Cégünk több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, mely során nemzetközi és belföldi személyszállítási tevékenységgel foglalkozik. Ez idő alatt megrendelőinket eljutattuk Európa összes országába, de jártunk Iránban is, mely megkülönböztetett megbízást jelentett számunkra. Elmondhatjuk, hogy több mint 5 éven keresztül szállítottuk utasainkat hetente több alkalommal Görögország exkluzív nyaralóhelyeire, szigeteire.

Tuti menü