Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buszbérlés - Pest megye képes leírás - Buszbérlés.tlap.hu
részletek »

Buszbérlés - Pest megye - Buszbérlés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buszberles.tlap.hu » Buszbérlés - Pest megye
Keresés
Találatok száma - 10 db
Mikrobusz bérlés Törökbálint

Mikrobusz bérlés Törökbálint

Üzleti utakra és kisebb csoportok szabadidős utaztatásához ajánljuk mikrobusz kölcsönzési szolgáltatásunkat. Járműkínálatunk a 9 személyes Ford Transit mikrobuszokra terjed ki. Az oldalunkon saját képek találhatók, a kiváló műszaki tartalom mellet az esztétikum is fontos szempont nálunk. Jármű átadás, átvételre nem csak Törökbálinton van lehetőség, hanem az Ön által megadott bármelyik budapesti címen, illetve telephelyünk 25 km-es körzetében is. Hosszabb távú mikrobusz bérlés esetén sofőrt is tudunk biztosítani. Minden kérdésével, kölcsönzési igényével keresse fel személyesen ügyfélszolgálatunkat, vagy hívhatja a 36-30-250-9999-es telefonszámunkat is.

Budapest - Schwechat

Budapest - Schwechat

Válassza minibuszos transzport szolgáltatásunkat ha kényelmesen, beszélgetve, olvasva, pihenve szeretne utazni, megkímélve magát a hosszas vezetés, tankolás, parkolás fáradalmaitól. Nürbergi járatunkkal 8 óra alatt a városban lehet és kipihenve érkezhet meg, hogy ott töltse idejét. Passau, Linz, Bécs állomásainkon kívül a busz még máshol is megáll. A Bestbusz Személyszállító Kft. egy 2012-ben alapult kis családi vállalkozás, melynek mottója a megbízhatóság. Válassza a Bestbusz-t ha kényelemben és nyugalomban akar utazni.

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Családi vállalkozás keretében végezzük a belföldi és nemzetközi személyszállítást 1994-óta. Jelenleg 4 autóbusszal rendelkezünk. Alkalmazottaink száma is 4 fő. Nagyon sok gyermekcsoportot, iskolás kirándulást szállítunk belföldön és külföldön egyaránt. Munkánk során legtöbbször Németországban, Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Erdélyben fordulunk meg. Egyházi utak alkalmával bejártuk a zarándokhelyeket Európa szerte. Több éven keresztül végeztünk londoni nyelvtanfolyamos iskolai kirándulásokat. Gépkocsivezetőink angolul és németül beszélnek. A hosszabb és több napos utak mellett végzünk környékünkről színház, múzeum és egyéb egynapos kirándulásokat, valamint szerződéses járatban munkásszállítást is.

Földesi Travel

Földesi Travel

Cégünk több, mint 20 éve foglalkozik autós-és buszos személyszállítással egyaránt; magánszemélyek, túristacsoportok, üzletemberek, konferenciák, delegációk szállításával, külföldre és belföldre egyaránt. Gépkocsivezetőink és alvállalkozóink több éves gyakorlattal, kiváló helyismerettel végzik felelősségteljes munkájukat.

Autóbuszrendelés

Autóbuszrendelés

Vállalkozásunk 1993 óta van jelen aszemélyszállítás piacán. Fő tevékenységi körünk a belföldi személyszállítás. Célunk megrendelőink igényeinek kielégítése, a hosszútávú jó kapcsolat kialakítása érdekében. Minden megbízás estében , legyen az akár egy egyszerű transzfer, ugyan olyan gondossággal járunk el mint egy nagyobb megrendelés lebonyolításánál. Saját járműparkunkat 8, 9, 20, 37, 39, 53 és 54 személyes autóbuszok alkotják, de kapcsolataink révén más járműkategóriákban is igyekszünk az igényeket kielégíteni. Megbízhatóságunk mellett rugalmasságunkal és minőségi szolgáltatásainkal nyertük el eddigi megrendelőink bizalmát. Az autóbuszainkat szakszervízben javíttatjuk, minden fuvar után kitisztítjuk. Üzembiztonságunkért felelőséget vállalunk.

Rolling Eurobus

Rolling Eurobus

Cégünk 1999-ben alakult. Fő tevékenységünk autóbuszos személyszállítás külföldön és belföldön egyaránt. EU-konform vállalkozási formánknak köszönhetően folyamatos szerződéses megbízásokat is vállalunk. Szolgáltatásainkat ajánljuk intézményeknek, vállalatoknak, magánszemélyeknek, baráti társaságoknak. Iskoláknak és óvodáknak kedvezményes áron. Árainkat a Megrendelő igényeinek megfelelően, testre szabottan alakítjuk. Járműveinket minőségbiztosítással rendelkező szakműhelyben javíttatjuk. Gépkocsivezetőink nagy gyakorlattal, több éves tapasztalattal rendelkeznek. Megbízásokat vállalunk az egész ország területéről, azonos árakon.

Mátyás és Mátrai

Mátyás és Mátrai

Cégünk 2008 nyarán alakult.A személyszállítás területén 2000 óta jelen voltunk eddig is,mint alkalmazottak.Mostantól közvetlenül rendelkezésre állunk minden kedves érdeklődőnknek. Látogasson el oldalunkra és tudjon meg rólunk többet.

Smart Bus

Smart Bus

A Smart Bus Kft 2003-tól vesz részt a belföldi és nemzetközi személyszállításban. Legnagyobb örömünkre e rövid idő alatt is számos elégedett ügyféllel gyarapodott megrendelőink köre. Célunk, hogy kifogástalan minőségű szolgáltatást nyújtsunk, és cégünk ismertető jele a visszatérő, elégedett ügyfél legyen! A kifogástalan minőségű szolgáltatáshoz elengedhetetlen a kifogástalan minőségű járműpark. Cégünk folyamatosan törekszik arra, hogy a járműparkunk minél fiatalabb, modernebb, és biztonságosabb legyen! Jó példa erre a legújabb, Mercedes Sprinter 416 Cdi típusú 18+2 fős autóbuszunk, amely minden biztonsági, és esztétikai követelménynek megfelel!

Joó Tours

Joó Tours

Személyszállítás 1 főtől 72 személyig, személyautóval és autóbusszal, a dolgozóktól a kiemelten fontos ügyfelek szállításáig, negyed évszázad tapasztalatát hasznosítva. Az idegenforgalmi tevékenységet - Magyarországon elsőként - 1982-ben kezdtük, Top Tour Kft. néven, egy V. kerületi irodában. Innen indult ma is működő egyéni vállalkozásunk, mely tevékenységi körét tekintve a személyszállítás mellett

Hirdetés
Füzy Trans

Füzy Trans

Cégünk 2002-óta foglalkozik személyszállítással. Irányadó mottónk: megbízhatóság, biztonság, kényelem. Kitartó, folyamatos fejlesztéseink eredménye új buszparkunk. Partnereink igényeit, valamint biztonságos kényelmes utaztatását figyelembe véve autóbuszaink modern, magas komfortfokozatú, 8-57 személyig, légkondicionált, Lcd.tv. +dvd.-vel felszerelt, kiváló esztétikai és műszaki állapotúak. Saját buszaink 2008-2009-es gyártásúak, biztonsági övvel felszereltek.

Tuti menü