Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buszbérlés - Budapest F-W képes leírás - Buszbérlés.tlap.hu
részletek »

Buszbérlés - Budapest F-W - Buszbérlés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buszberles.tlap.hu » Buszbérlés - Budapest F-W
Keresés
Találatok száma - 28 db
Lacibusz

Lacibusz

Cégünk, a LaciBusz 12 éves tapasztalattal rendelkezik a mikro- és kisbuszbérlés, valamint a személyszállítás területén. Nálunk lehetősége van személyszállításra külföldön és belföldön egyaránt, reptéri transzferre, esküvői buszbérlésre, kisbusz és minibusz bérlésére sofőrrel vagy anélkül. Szolgáltatásaink között szerepel még a zenekar szállítás, tágas raktérrel és utastérrel rendelkező autóval vagy kisbusszal. Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, ezért tőlünk csak magas színvonalú és minőségi szolgáltatást és klimatizált, kényelmes gépjárműveket várhat. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg bővebben szolgáltatásainkat és kérje árajánlatunkat!

Mikrobusz bérlés Budapest - Recentcar

Mikrobusz bérlés Budapest - Recentcar

Budapest komoly múltra visszatekintő, 1993 óta autók bérbeadásával foglalkozó kölcsönzőjeként kínálunk járműveket rövidebb vagy hosszabb távú használatra. Az autókölcsönzés nekünk nem csupán az autó használati jogának átadását jelenti, hanem teljes körű szolgáltatást 24 órás asszisztencia szolgálattal, GPS-szel, belföldre és külföldre egyaránt érvényes biztosítással, autópálya matricával, kiszállítással vagy sofőrszolgálattal. Több kategória elérhető nálunk, sőt megoldható a mikrobusz bérlés is.

Mikrobusz bérlés

Mikrobusz bérlés

Sok esetben előfordul, hogy nem éri meg egy saját tulajdonú mikrobuszt üzemeltetnie: ilyen helyzetekben béreljen egyet! A mikrobusz bérlésével megspórolhatja az üzemeltetés és a szervizelés költségeit, pillanatok alatt a célnak megfelelő járműhöz juthat, ami felszereltségével az Ön egyedi igényeihez igazodik. Az extra felszereltség sem akadály, minden kívánsága teljesül. A BestRent Kft. gondoskodik róla, hogy Önnek a jármű használatán kívül ne kelljen mással foglalkoznia, az összes többi gondot ránk bízhatja!

Iskolabusz bérlés

Iskolabusz bérlés

Budapesti és környéki óvodáknak és iskoláknak Mercedes Sprinter minibuszainkat és kisbuszainkat különösen kedvezményes áron tudjuk biztosítani. Minden egyes buszunk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, buszaink minden ülése biztonsági övvel felszerelt. Osztálykirándulások, táborok, erdei iskolák és egyéb kirándulások, uszodai, állatkerti, cirkuszi látogatások és bármilyen egyéb helyszínre busszal történő szállításban nagy tapasztalattal rendelkezünk. Utánfutót ingyen biztosítunk a buszok mellé. Cégünk több, mint 20 éve áll az utazni vágyók szolgálatában, ez idő alatt kijártuk a szakma minden iskoláját. Tapasztalatainkat felhasználva rutinunkat profizmussá fejlesztettük. Belföldi és nemzetközi buszos személyszállítás, buszbérlés. Járműflottánkban egyaránt megtalálható a minibusz, a kisbusz, az személyautó és bármilyen méretű autóbusz egyaránt.

RentEasy.hu - autóbusz bérlés

RentEasy.hu - autóbusz bérlés

A RentEasy egy olyan portál, amely azért jött létre, hogy meggyorsítsa és megkönnyítse az olyan magánszemélyek és vállalkozások életét, akiknek szükségük van magáncélból, vagy egy adott munkafeladat céljából valamilyen szárazföldi, vízi vagy légi jármű bérlésére. Adatbázisunk folyamatos bővítésével szeretnénk elérni, hogy bárki, bármikor pár másodperc alatt tájékozódhasson arról, hogy hol és milyen feltételekkel van lehetősége bérelni a céljainak megfelelő járművet, legyen az sportkocsi, munkagép, vagy luxusjacht.

Sweet Travel - Kisbuszbérlés

Sweet Travel - Kisbuszbérlés

Wolksvagen, Mercedes kisbuszok bérlése sofőrrel az országba bárhova! A három legfontosabb alapelvünk, melyeket mindig szem előtt tartva szállítjuk utasainkat Budapesten belül, vagy kívül a kívánt helyszínre. Sofőrjeink segítőkészsége, udvariassága ugyanúgy része elsőosztályú szolgáltatásainknak, mint a rugalmasság és a pontosság. Kérjen tőlünk ajánlatot bármilyen reptéri, pályaudvari, vagy egyéb Budapesten belüli vagy kívüli útvonalra, transzferekre. Elegáns, felső kategóriás személyautókkal, kisbuszokkal, oldtimer autókkal, luxus kategóriás autókkal, valamint angolul beszélő sofőrjeinkkel állunk szíves rendelkezésére bármikor, az Ön igénye szerint!

Szak-Instrukt - Buszbérlés

Szak-Instrukt - Buszbérlés

Busz rendelése egész évben, mindenféle programlehetőséghez: a téli időszakban például Velencei karneválhoz, olaszországi sítúrához, a nyári szezonban és az év többi részében iskolai táborozásokhoz, csoportos nyaraláshoz, hosszabb buszos utazásokhoz, sporteseményekhez, céges csapatépítő tréningekhez. A Szak-Instrukt utazási irodai ügyfelei közt számos jelentős hazai és külföldi irodát találunk. Iskolák, sport klubok, állami szervezetek is gyakran veszi igénybe a kft. által nyújtott autóbuszos szolgáltatásokat. Az autóbusz bérlés árak meghatározásának módja kilométer illetve eltelt idő alapján is történhet, melyet az út típusa határozza meg. A különböző elszámolási lehetőségekről bővebb információkat találhat a cég weboldalán, valamint az ajánlatkérő űrlap kitöltésével egzakt árkalkulációt is kaphat. A cég olyan, kiváló állapotú Mercedes Tourismo autóbuszokkal szállítja az ügyfeleit, melyekben többek között klímaberendezés, DVD lejátszási lehetőség (két monitorral), WC, GPS navigáció, mikrofon, italautomata, dönthető ülések találhatóak.

Vörösvár Autórent - mikrobusz bérlés

Vörösvár Autórent - mikrobusz bérlés

Ford Transit mikrobuszok kölcsönzése kedvező áron a Vörösvár Autorentnél. 6 és 9 személyes Ford Transit mikrobuszok bérlése személyszállításra, Keressen minket bizalommal Pilisvörösvári telephelyünkön ha kisteherautót szeretne bérelni. Nyaraláshoz, családi kiránduláshoz is kiválóan alkalmasak a Ford Transit mikrobuszai. Minibuszainkkal könnyedén eljuttathatja munkásbrigádját az építkezés helyszínére, alacsony üzemeltetési költséggel. Mikrobusz bérlés Pilisvörösváron, belföldi és külföldi használatra egyaránt.

Maverick Transport

Maverick Transport

A személyszállításban szerzett több, mint 15 éves tapasztalattal, szeretnénk egy olyan szolgáltatást bemutatni Önnek, amely a luxus limuzintól a turistabuszon át a veterán autóbusz kategóriájáig, foglalkozik személyek, csoportok szállításával. A járműveket nagy rutinnal és magas felkészültséggel rendelkező gépkocsivezetők vezetik. Folyamatosan bővülő járműparkból biztosan megtalálja a megfelelő férőhelyes, komfortfokozatú és elképzeléseinek megfelelő járművet. A magas komfort fokozatoknak köszönhetően, biztosított a kényelmes és biztonságos utazás ügyfeleink számára.

Hirdetés
PapaMobil

PapaMobil

Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a személyszállítás terén. Folyamatosan bővülő gépjárműparkunk, az Önök kényelmét, biztonságát szolgálja.Legnagyobb örömünkre e rövid idő alatt is számos elégedett ügyféllel gyarapodott megrendelőink köre.

Rómaifürdő SE

Rómaifürdő SE

Sportegyesület mellett működő szállítási vállalkozásunk autóbusz-parkját - az igényekhez igazodva - hét éve folyamatosan bővítjük. Szállítási feladataink elsősorban az egyesületi túrákhoz, iskolai programokhoz kapcsolódnak, de vállaljuk csoportok szállítását munkahelyi, családi, baráti kirándulásokra. Autóbuszaink alkalmasak bel- és külföldi utakra, osztálykirándulásokra és színházi járatokra. Várjuk csoportszervezők, túravezetők, utazási irodák, cégek, intézmények jelentkezését.

Fitos-Bus

Fitos-Bus

Csoportos utazásokhoz, kirándulásokhoz kedvező áron, magas minőségben saját tulajdonú és közvetített autóbuszokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Gépkocsivezetőink bel és külföldön egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek, korszerű szerviz háttér felügyeli autóbuszaink műszaki állapotát.

F-Travel

F-Travel

A tevékenységünk több mint 20 évre nyúlik vissza, mely magában foglalja a jogosítványszerzést, továbbá a személyszállítást. A személyszállítás tevékenysége elsősorban a belföldi személyszállításra összpontosul. Elsődleges célunk az utasok biztonsága, melyre kellő bizonyítékkal szolgál az a tény, hogy az autóbuszt szinte minden esetben, egy 20 éves szakmai múlttal rendelkező GK szakoktató vezeti, nagy tapasztalattal, magas fokú tudással, képzettséggel, valamint kellő mennyiségű toleranciával. Cégünk a biztonság mellett a megfizethetőséget is fontos szempontnak tartja, hiszen nem minden szervezet, csoport, képes a luxus buszoknak megfelelő árat megfizetni! Természetesen nagyon fontos számunkra is a komfort és a megjelenés! Igyekszünk megfelelő árajánlatot adni mindenkinek, amit általában közös megegyezés alapján állapítunk meg! Kellőképpen rugalmasak tudunk lenni az elszámolásban is!

Tomogo

Tomogo

Cégünk autóbusz rendeléssel foglalkozik, magánszemélyek, közületi szervek, vállalatok, cégek, iskolák, óvódák részére. Vállaljuk dolgozók szállitását is. A kor követelményeinek megfelelő, korszerű, extrákkal felszerelt autóbusz áll kedves utasaink szolgálatára. Az autóbuszon klímaberendezés, televizió készülék, dvd lejátszó, hűtőszekrény, napfény ellenző szolgálja kedves utasaink kényelmét. A biztonságról tapasztalt, felkészült járművezető gondoskodik. Az utazás során utasaink kávét, üdítőt fogyaszthatnak.

Traveller 21

Traveller 21

A Traveller 21 Kft. a jelenlegi formában 2000 óta vesz részt a különjárati személy-szállításban. Autóbusz parkunkat fokozatosan megfiatalítottuk, így bel- és külföldi utasaink részére kényelmes, biztonságos járművekkel tesszük kellemessé az utazást. Az autóbuszok mindegyike technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak. Gépkocsivezetőink több éves nemzetközi gyakorlattal és idegen nyelv ismeretével is rendelkeznek.

Szak Instrukt

Szak Instrukt

Szolgáltatásunk az 50 fős , saját tulajdonú autóbuszaink bérbeadása, igény szerint 20-30 fős buszok közvetítése. Legyen bármilyen jellegű csoport (baráti társaság, iskolai osztály, munkahelyi dolgozók, sportolói egyesületek, nyugdíjas klubok, utazási irodák stb.), nálunk megtalálja az Önnek legkedvezőbb ajánlatot. Cégünk 14 éve szereplője a magyar személyszállítási piacnak, több jelentős utazási iroda kiemelt szállítója. Tekintse meg autóbuszaink képeit és kérjen utazásaihoz árajánlatot !

Sargent bus

Sargent bus

A Sargent Kft. 1990-ben alakult, azzal a célkitűzéssel, hogy olyan személyszállítási szolgáltatást nyújtson, ami a legigényesebb megrendelők minőségi elvárásainak is megfelel. Működésünk évei során ezért fejlesztettük folyamatosan járműparkunkat és szolgáltatásaink színvonalát. Koncepciónkat igazolja, hogy tevékenységünk egy évtized alatt kiterjedt a legigényesebb egyéni vendégek szállításától kezdve egészen az országos jelentőségű rendezvények logisztikai kiszolgálásáig, melyeket referencia listánk mutat be.

Tuti menü