Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buszbérlés - Borsod megye képes leírás - Buszbérlés.tlap.hu
részletek »

Buszbérlés - Borsod megye - Buszbérlés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buszberles.tlap.hu » Buszbérlés - Borsod megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Pallagi

Pallagi

Autóbuszos személyszállítás: 45-50 személyes autóbuszokkal belföldön, valamint 14 személyes mikrobusszal bel- és külföldön. Munkásszállítás (Referenciák: PLES Rt. borsodnádasdi üzeme, INTER-ITALY csernelyi üzeme, AIRFLYT Kft. putnoki üzeme), Különjáratok lebonyolítása (Iskolák, Munkaközösségek, Sportegyesületek stb. részére). Idényjellegű tevékenységet végző munkáscsoportok szállítása.

Nyugatbusz

Nyugatbusz

Személyszállítási megbízásainkat az Önök igényei szerint tudjuk teljesíteni belföldön és külföldön is egyaránt. Árainkat az út hossza, illetve a megbízás időtartalma alapján kalkuláljuk ki. A fuvardíjakat közös megegyezéssel alakítjuk ki, mindkét fél megelégedésére. Autóbuszaink 15-62 főig állnak az Önök rendelkezésére. Cégcsoportunk 20 db saját tulajdonban lévő autóbusszal rendelkezik, mely buszok évente kb:. egymillió km-t tesznek meg.

Buszbérlés Miskolc

Buszbérlés Miskolc

Cégcsoportunk 2003-ban alakult, azóta veszünk részt európai és magyarországi személyszállításban. A telephelyünk Miskolcon található. Többféle szinten veszünk részt a személyszállításban. Gépjárműveink európai színvonalúak, valamint megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Az eltelt évek alatt sofőreink egyetlen balesetet sem okoztak.

Gólemtranszfer

Gólemtranszfer

Háztól-házig személyszállítást vállalok maximum 8 fő részére útiránytól függetlenül, rendkívül kedvező - akár Intercity - áron Opel Vivaro tipusú személyszállító mikrobusszal, mely technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak.

Azur Tours

Azur Tours

A Cégünk által szervezett utakon kívül lehetőség van autóbuszaink bérlésére kül-, és belföldi utakra egyaránt, az alábbi feltételekkel: - Lehetőséget biztosítunk a bérbevevők részére, hogy az autóbusz bérbeadási szerződés megkötése előtt személyesen megtekintsék a bérelni kívánt buszt. - Autóbuszainkat csak a szigorú nemzetközi szabályok figyelembe vételével (vezetési idő, pihenő idő) adjuk bérbe. - A program ismeretében döntjük el, hogy 1 vagy 2 gépkocsivezető szükséges az utazáshoz. - A sofőrök részére szállás biztosítását kérjük azon a helyen, ahol a csoport is megszáll. - Ellátást a sofőrök részére nem kérünk, de adható. Ebben az esetben alacsonyabb napidíjat kell fizetni. - A tarifa a szezontól, az úti céltól, a napok számától, a napi futásteljesítménytől függ. - A nagyobb távolságokra kedvezményes kiállási díjat számolunk.

Fekete Ferenc fuvarozó

Fekete Ferenc fuvarozó

Fekete Ferenc fuvarozó vállalkozó vagyok. Személyszállítással és teherfuvarozással egyaránt foglalkozom. A nyolcvanas évek végétől dolgozom vállalkozóként. Ez idő alatt megtanultam, hogy ebben a szakmában az ügyfelek véleménye és elégedettsége a legfontosabb. Munkatársaimmal együtt mindent megteszünk, hogy Ön a lehető legnagyobb mértékben megelégedjen szolgáltatásunkkal, akár teher-, akár személyszállításról legyen szó. Örömmel értesítjük kedves leendő utasainkat, hogy weboldalunk megújult külsővel és bővített tartalommal várja kedves látogatóinkat. Új oldalunkon lehetőség nyílik online ajánlatkérésének elküldésére. Egyszerűen csak töltse ki online formalapunkat, melyet az ajánlatkérés menüpontban talál. Ezt követően, néhány munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük utazásának részleteit és pontos időpontját. Természetesen telefonon, vagy e-mail-en történő ajánlatkérését is szívesen fogadjuk. Bővebb információkért kérem tekintse meg elérhetőségeinket. Ügyfeleink véleményére, visszajelzéseire nagy hangsúlyt fektetünk, ezért oldalunkon üzenőfalat helyeztünk el. Ön már utazott velünk? Vagy egyszerűen csak érdeklődik? Kérem mondja el véleményét, hozzászólását!

Tuti menü